Ze blijven onverminderd populair: de campings aan de Noord-Hollandse kust. Niet zo gek, want hier heb je het beste van twee werelden – en dat in eigen land! Met het strand op loop- of fietsafstand en gezellige dorpjes in de buurt, is er altijd iets te doen in de omgeving. Maar help, welke van al die campings aan de Noord-Hollandse kust past bij jou?

All-in camping in Sint Maartenszee

Kiezen uit alle campings aan de Noord-Hollandse kust, dat kan lastig zijn. Check daarom eerst wat je wensen zijn. Vind je het fijn om over privé sanitair te beschikken tijdens je verblijf, of is gratis wifi voor jou belangrijk? Gaat de hond ook mee, dan wil je een hondvriendelijke camping. En als je kinderen hebt, moet er natuurlijk iets voor hen te doen zijn. Weet je wat, boek een verblijf bij Strand49 in Sint Maartenszee. In tegenstelling tot andere campings aan de Noord-Hollandse kust, biedt Strand49 alles wat je wenst: privé sanitair, een campingwinkel, speeltuinen, gratis wifi, en… honden zijn welkom.
Boek direct je verblijf

Luxe camping aan de Noord-Hollandse kust

Het moge duidelijk zijn: Strand49 staat voor comfort, luxe en geborgenheid. Kijk maar naar de oppervlakte van de kampeerplaatsen, die maar liefst 120 m 2 groot zijn. Door de begroeiing rondom de kampeerplaatsen heb je lekker veel privacy. Bovendien is iedere plek voorzien van privé sanitair, een televisieaansluiting en 16 Ampère stroom. Linnengoed, wifi, de eindschoonmaak en het verblijf van een hond zijn allemaal inbegrepen bij de prijs. Dat wordt genieten!

Accommodaties van Strand49

Maar dan zijn we er nog niet. Als een van de eerste campings aan de Noord- Hollandse kust, heeft Strand49 naast kampeerplaatsen ook mogelijkheden voor glamping. De vakantiehuisjes zijn voorzien van één of meerdere badkamers, een compleet ingerichte keuken en een groot terras. Je kunt kiezen uit:

  • Strand Lodge
  • Beach Loft
  • Strandbungalow
  • Design Cabin
  • Chalet
  • Strand Lodge voor mindervaliden

Met kinderen naar campings aan de Noord-Hollandse kust

Kom je met kinderen naar camping Strand49? Terwijl jij aan het relaxen bent, is er ook voor hen genoeg te doen in de omgeving. Wat dacht je van de overdekte speeltuinen ‘de Holle Bolle Boom’ en ‘de Goudvis’? Hier kunnen ze naar hartenlust spelen. Dan zijn er nog stoommachinemuseum, dierentuin “Hoenderdaell” en de tropische vlindertuin Vlindorado. Allemaal dicht in de buurt van de campings aan de Noord-Hollandse kust! Kortom, niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie in eigen land.

Met eigen ogen zien waarom Strand49 de leukste is van de campings aan de Noord- Hollandse kust? Bekijk de website.