Heerlijk! Vakantie. Wat is er leuker en fijner dan met het hele gezin bijkomen van een jaar hard werken? Juist, niets. Hoe vervelend is het dan als de hond niet mee mag. Die hoort ook bij het gezin! Bij Strand49, een camping in Noord-Holland, huur je een huisje aan zee met hond. Zo kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie en heb je écht het hele gezin erbij.

Hondvriendelijke camping

Niet alleen het huisje aan zee is toegankelijk voor de hond. Op Strand49 is de hond over de hele camping van harte welkom. Dit geldt dus voor de glamping kampeerplaatsen maar ook voor de ‘gewone’ kamerplaatsen. Als u kiest voor een glamping accommodatie, bent u er zeker van dat u alle luxe van thuis ervaart, terwijl u wel echt alle voordelen van het kamperen hebt. Het huisje aan zee met hond beslaat in totaal zo’n 120m2. Perfect voor uw hele gezin én de hond!

Omgeving van camping

Naast dat de hond van harte welkom is op de camping, is de hond ook op het strand – wat zich op slechts een paar minuutjes lopen afstand bevindt – van harte welkom. Tijdens het hoogseizoen moet de hond hier binnen gezette tijden aan de lijn, maar ’s avonds en ’s morgens vroeg mag de hond los. Buiten het hoogseizoen mag de hond de hele dag los over het strand rennen. Ook in de duinen mag de hond lekker rondsnuffelen en rennen.

Het hele gezin

Op de camping is aan het hele gezin gedacht. U kunt in uw privétuin genieten van een glas wijn, goed boek of de zon, terwijl de kinderen zich vermaken op een van de vele speeltuintjes op de camping. Het strand en leuke dorpjes liggen dichtbij, maar op de camping is genoeg te doen om het gezin de hele dag te vermaken. Bij dit huisje aan zee met hond heeft u een perfecte vakantie! Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met Strand49 op.