Nadat we reisjaar 2018 hebben afgesloten ligt er weer een heel blanco vel voor ons: 2019. De tijd van dromen, researchen en plannen is weer begonnen: waar gaan we in 2019 allemaal naartoe reizen? Wijzelf zijn nog volop plannen aan het maken. Hoe meer je reist, hoe langer je ‘bucketlist’ wordt, lijkt het wel. Iran, Lapland, Nieuw-Zeeland, één van de ‘stannen’ of toch een bestemming die we al eerder bezochten waar we zulke goede herinneringen aan hebben? De Filipijnen, Cuba of Zuid-Korea bijvoorbeeld?

We vroegen ook onze Facebookvolgers naar hun reisplannen voor 2019 en de bestemmingen waren ontzettend divers. Maar één ding is zeker: reizigers zijn op zoek naar avontuur, in al zijn varianten! Hiken in de bergen van Oostenrijk, je laten verpletteren door de natuur in IJsland, of verder weg op avontuur in bijvoorbeeld Sri Lanka, Colombia, Patagonië of Japan. Of zelfs nog meer off the beaten track-bestemmingen, zonder massatoerisme. Ook laten reizigers zich graag verrassen door (nieuwe) citytripbestemmingen in Oost- Europa: Belgrado, Tallinn, Sofia of Krakau bijvoorbeeld.

Het andere grote thema in 2019 waar we als reizigers niet omheen kunnen is duurzaamheid. Juist wij reizigers, die weten hoe mooi de wereld is, moeten zorgen dat dit ook zo blijft. En vliegen is zo slecht voor het klimaat! Natuurlijk kun je beginnen met CO2-compensatie van je vluchten en het verminderen van plastic, maar laten we met z’n allen ook eens wat vaker de trein nemen. Bovendien, treinreizen kunnen zo ontzettend mooi zijn!

“TENTJE MEE, KAMPVUURTJE STOKEN; EEN WEEKENDJE EVEN LEKKER DIGITAL DETOXEN EN UITWAAIEN KAN HEERLIJK ZIJN!”

Het is een fijne, relaxte manier van reizen en je ziet ook nog veel onderweg. Of ga eens op stap in de Benelux of Duitsland, een weekendje naar de Ardennen of kastelen bekijken in Duitsland. En laten we vooral onze eigen eilanden niet vergeten. Tentje mee, kampvuurtje stoken; een weekendje even lekker digital detoxen en uitwaaien kan heerlijk zijn!

Mogelijkheden genoeg… nu nog kiezen! In deze special (en op ikwilmeerreizen.nl natuurlijk) vind je nog veel meer ideeën voor korte en lange trips, ver weg en dichtbij. We wensen iedereen een heel avontuurlijk reisjaar toe!

Over ik wil meer reizen!

Hoe voelt het als je op reis bent?
Dat gevoel, dat de wereld aan je voeten ligt. Dat je maar weinig écht nodig hebt om gelukkig te zijn. Op ontdekkingstocht door de wereld. Nieuwe smaken, nieuwe geuren, andere culturen… Het
gevoel dat je echt bewust aan het leven bent en de drukte van Nederland achter je laat. Wat een heerlijk gevoel is het toch hè, die ‘reisvibe’. Zou het niet fijn zijn als je dit gevoel elke dag weer een beetje in je dagelijks leven probeert terug te laten komen? Ik wil meer reizen! helpt je hierbij met inspiratie, tips en de leukste travel gifts.

“DAT GEVOEL, DAT DE WERELD AAN JE VOETEN LIGT. DAT JE MAAR WEINIG ÉCHT NODIG HEBT OM GELUKKIG TE ZIJN.”

Ons verhaal
Ik wil meer reizen! is een reisblog & travelshop die beiden in het teken staan van passie voor reizen. Of het nu onderweg of thuis op de bank is, we halen graag dat heerlijke reisgevoel bij je naar boven! Met onze blogs hopen we je te inspireren, herinneringen boven te halen en handige reistips mee te geven. Van stedentrip tot wereldreis en van roadtrip tot actieve outdoor vakantie. Genoeg reisinspiratie voor ieder type reiziger! In onze travelshop verkopen we handige travelgear, de leukste reisgadgets en originele cadeaus voor reizigers.
Al onze reisbenodigdheden worden bovendien uitgebreid door onszelf getest op reis, in verschillende omstandigheden. We staan dan ook 100% achter al onze producten. Regelmatig delen we tests en
reviews in ons blog. En de producten die het beste getest worden, verkopen we in onze travelshop. Een webwinkel vol testwinnaars dus! Samengesteld speciaal voor reizigers, door ervaren reizigers.