Wie heeft er niet af en toe zin om lekker uit te waaien op één van de Waddeneilanden. Vanuit Harlingen stap je zo op de veerboot richting één van de mooiste eilanden: Terschelling. Neem de kinderen mee en geniet van een heerlijk weekendje of midweek in één van de vakantieparken op Terschelling. Genieten!

Terschelling is heerlijk

Terschelling biedt alles op een klein oppervlakte. Kilometers strand, duinlandschap, veel bos en gezellige dorpen. Vooral de dorpen Midsland en West-Terschelling zijn rijk aan leuke restaurantjes, winkelstraten en gezellige cafés.

Bezoek ook zeker vuurtoren de Brandaris in de hoofdstad West-Terschelling, loop lekker langs de haven door naar het prachtige Groene Strand. West-Terschelling telt zelfs drie musea en als de kinderen nog niet oud genoeg zijn om cultuur op te snuiven, kun je er ook voor kiezen om een duik te nemen in Zwembad De Dôbe. Een leuk zwembad met groot bad, glijbaan, bubbelbad en een gezellig peuterbad.

Bezoek vanuit West-Terschelling via de strandweg eens West aan Zee of het op één na grootste dorp Midsland.

Vakantieparken op Terschelling

Voor een fijn verblijf tippen wij van Parkvakanties de vakantieparken van Landal GreenParks op Terschelling. Dit zijn het bungalowpark Landal Schuttersbos, met fijne huisjes óf kies voor een relaxt appartement bij Landal West Terschelling.